Call 023 7526 8539 or Make Online ReservationMAKE RESERVATION NOW

2 eller 3 retter

Frit valg ved sammensætning: 2 retter 210,- kr. eller 3 retter 250,- retter
Forretter

Let legeret fiskesuppe med grillet kammusling og friske grønne asparges, hertil flutes

2 slags røget fisk anrettet på frissé salat med spinatrøræg og balsamico marineret løg ledsaget af flutes og dressing

Lakseroulade på sprød frisk salat og farseret fiskerulle samt chili marineret tigerreje ledsaget af flutes og dressing

På frisk salat serveres 3 slags kylling med passende tilbehør ledsaget af flutes

Italiensk tapas tallerken med pølser, skinke, paté og garniture

Mousse af varm røget laks anrettet med salat af gulerod og friske spirer samt agurk ledsaget af flutes og dressing

Traditionel rejecocktail ledsaget af flutes og dressing

Hovedretter

Fyldt kalkunbryst med grøntsags sauté, gratineret flødekartofler, bagte løg med krydderurter samt frisk salat

Prochetta med spinat fyldte tomater, varm pasta med tomat concassé, grøntsagstærte, 2 grove salater og Hasselbalch kartofler

Langtids stegt kalvesteg med bacon svøbte gulerødder, blomkålsbuket, bagt selleri og pastinak med krydderurter, små smør ristede kartofler og sauce choron

Kalvesteg stegt som vildt med rødvins kogte pærer, Waldorff salat, tyttebær, friske ærter, asier, ristede kartofler & vildt sauce

Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, gulerødder, tomat med flødepeberrods salat, asier, solbærsyltetøj, hvide kartofler og sauce

Desserter

Alle former for fromage

Osteanretning med frugt og kiks (tillæg på 10,- per kuvert)

Frisk frugt symfoni med lille kage og hjemmelavet is

Appelisinis med chokoladestykker serveret i skal med appelsinpurécreme og lille chokoladekage