Call 023 7526 8539 or Make Online ReservationMAKE RESERVATION NOW

Buffet

Buffet 1: 230,- kr.

  • Dampet hellefisk med asparges, dampet laks med rødløgs kompot, marinerede tigerrejer, brød og smør
  • Rosa kalv, farseret svinemørbrad, 2 slags grove salater (årstidens), små smør ristede kartofler, marinerede kartofler og sauce
  • Pandekager med hjemmelavet is

Buffet 2: 245,- kr.

  • Portions anrettet forret bestående af røget laks, røget hellefisk, røræg og friske asparges ledsaget af flutes og dressing
  • Rosa kalv, krydret nakkefilet, lammekølle eller fyldt bacon svøbt kylling bryst, 3 slags grove salater )årstidens), bagt mos med krydderurter, små smør ristede kartofler eller flødekartofler, grøntsags sauté eller tærte, sky sauce og svampe sauce
  • Hjemmebagt kage, frisk frugt og hjemmelavet is

Buffet 3: 265,- kr.

  • Varm røget laks med friske asparges, røget dyrekølle med spinat røræg, kold pasta med marinerede tigerrejer, brød og smør
  • Helstegt oksehøjreb (på ben), bacon svøbte gulerødder, bagt pastinak, kryderurte vendt persillerod, 2 slags salat (årstidens), 2 slags dressing, Hasselbalch kartofler og sauce Bordelaise
  • Chokoladebrownie, frisk frugt salat med friske bær og hjemmelavet is med chokoladefrys

Eller ring for et personligt tilbud, som passer til lige netop DIT arrangement