Call 023 7526 8539 or Make Online ReservationMAKE RESERVATION NOW

Festpakke

Pakke 1 består af

Husets velkomst,

buffet bestående af 3 forretter, 2 stege med tilbehør og 3 desserter,

husets vine, øl og vand ad libitum under hele arrangementet,

kaffe og kranskage.

Pris per kuvert: 710,- kr.

Pakke 2 består af

Mousserende velkomst,

3 retters menu (Forret portions anrettet, hovedret første gang portions anrette og anden gang fra fad eller buffet, dessert portions anrettet),

husets vine, øl og vand ad libitum under hele arrangementet,

kaffe og kransekage samt en cognac eller likør,

natmad.

Pris per kuvert: 820,- kr.

Pakke 3 – Bryllupspakken – består af

Cava eller Cremant til velkomst,

4 retter menu ( forret portions anrettet, hovedret første gang portions anrettet og anden gang fra fad, mellemret portions anrettet, dessert portions anrettet),

matchende vine, øl og vand ad libitum under hele arrangementet,

kaffe og kransekage samt to cognac eller likør,

fri bar med husets spiritus,

natmad.

Pris per kuvert: 1100,- kr.

Har De andre ønsker eller ønsker udover, er De velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi har ingen tidsbegrænsning på vores selskaber.

 

Hvad med lidt inspiration til sammensætning af menu?

Herunder ses menuforslag for sommer og vinter

Forretter

  • Let legeret fiskesuppe med bid af stegt fisk, pyntet med dildskum og ledsaget af flutes
  • Graniteret hummerhaler anrettet på spinatpasta
  • Super lækker fiskecocktail i portionsskåle ledsaget af flutes og hytteostcreme med dild
  • Fisketallerken med tre slags frisk fisk ledsaget af frisk brød og dressing
  • Røget fiskesymfoni: røget laks med peberrod-tyttebær-creme og røget hellefisk ed pesto-reje-creme ledsaget af flutes
  • Tapastallerken – 4 italienske specialiteter serveres med passende garniture
  • Varm lakse farseret fiskerulle anrettet med petit filet af sandart, grillet kammusling og indbagt reje ledsaget af flutes og dressing

Hovedretter

  • Rosa kalvesteg med bid af sprængt spidsbryst anrettet med broccoli, svampefyldt kartoffeltop og toppet med sprødstegt gulerods chiffonade ledsaget af porre creme
  • Kalvesteg anrettet med kål med bid, ovnbagte rodfrugter, rødbede tartar og bacon svøbt kartoffelterrin ledsaget af tomatsalat og kalvesky med svampe
  • Rosa oksehøjreb anrettet med indbagt broccoli, grillet tomat, gulerodsstave vendt i krydderurter og glaseret rosenkål, ledsaget af pommes Risole og sauce Bordelaise
  • Indbagt oksemørbrad med spinat, farseret tomat, squash roulade med rodfrugtpuré, grillet portobello og bagt kartoffeltop ledsaget af ca. Bearnaise med feta og sc. Bordelaise

 

Desserter

  • 3 slags mousse anrettet med frugtpuré
  • Chokolademousse anrettet med cognac marinerede bær
  • Mørdejindbagt æbletærte serveret med marinerede brombær og hjemmelavet is
  • Ostetallerken: 3 gode oste anrettet med solbær syltetøj, løgkompot, druer og blegselleri, ledsaget af hjemmebagt knækbrød
  • Chokoladefondant anrettet med marineret bær ledsaget af hjemmelavet is

 

Forretter

 

  •    Vildtpostej på bund af bær puré med Bangs Haves æble/peber chutney

     

       Kold urte dampet hellefisk garneret med 3 farver gulerødder marineret i sennep creme, grøn løg top og friske spirer

     

       Røget laks anrettet på sprød salat med bær salat

     

       Svampesuppe med jomfruhummer soufflé bolle og brombær

     

       Gulerodspurésuppe med et pift af ingefær og grønne spirer

    *(Alle forretter ledsages af hjemmebagt brød)

Hovedretter

  Helstegt skinkestegtanrettet med svampetærte med et gran hvidløg og bagte rodfrugter med friske krydderurter ledsaget af bagt gulerods/kartoffel puré med hakket stegt bacon, sauce og oste gratineret tomat/løg salat

 

  Vildand med en bid af fasan anrettet med selleri/svampe terrin, rødvinskogt pære med kanel og glaserede rødbeder ledsaget af knuste smør-ristede kartofler med yoghurt creme

 

  Rosa dyrefilet anrettet på sauté af skovens svampe med glaserede gulerødder, sukkerærter og kartoffelbid ledsaget af Bangs Haves æble/peber chutney og vildt sky med friske timian (tillæg på 25,- kr. per kurvert)

 

  Langtidsstegt rosa kalv med bid af sprængt spidsbryst anrettet med bacon svøbt gulerod, ristet svampe med grøn drys, broccolibuket og bagte selleri stave ledsaget af smør ristede kartofler og sauce choron

 

  Helstegt oksehøjreb med farseret tomat, sprød gulerod siffonade, bønne sauté med løg og bacon, blomkål Orly og kartoffelpuré i skal ledsaget af sauce Bordelaise og sauce Bearnaise

 

Desserter

   Lun æbletærte med brombær puré ledsaget af hjemmelavet is

 

   Isbombe serveret med efterårets bær og chokoladekage

 

   Ostetallerken: 3 gode oste anrettet med solbær syltetøj, løgkompot, druer og blegselleri, ledsaget af hjemmebagt knækbrød

 

   Chokolademousse anrettet med cognac marinerede bær


*(Dette skal blot ses som inspiration til menusammensætning, der kan kombineres som man ønsker –
Alle kombinationer af retter sker efter aftale)