Call 023 7526 8539 or Make Online ReservationMAKE RESERVATION NOW

Månedens Menu

Vi har sammensat en lækker menu for hver måned. Forretter og desserter leveres portions anrettet og hovedretten leveres i fade lige til at sætte på bordet.

Pris: 225,- per kuvert

Ønskes en natsuppe er der tillæg på 45,- kr. per kuvert.

Januar

Forret
Bangs Have’s fiskesynfoni garneret med graved laks ledsaget af sauce verte og flutes
Hovedret
Super mørt langtids stegt kalv med svampeterrin, honning glaserede bacon svøbte gulerødder, rodfrugt sauté med friske urter, dagens kartoffel og kraftig lavkesky med svampe og persille
Dessert
Romskum med frugtpuré sauce og chokoladestave med lakrids

Februar

Forret
Fiskeroulade à la Bangs Have med rød bede tartar sauce og flutes
Hovedret
Hjemmelavet prochetta med gode krydderurter, sauteret rosenkål med honning, svampe farseret kål, tomatsalat med basilikum, små smør ristede kartofler med citron og rosmarin samt sauce
Dessert
Råsyltede bær med hjemmelavet is

Marts

Forret
Kold urtedampet hellefisk garneret med tre farver gulerødder marineret i senneps creme
Hovedret
Helstegt skinkesteg med svampetærte med et gran af hvidløg, bagte rodfrugter med friske krydderurter, oste gratineret tomat/lg salat, bagt gulerods/kartoffel puré med hakket bacon og sauce
Dessert
Chokolademousse med cognac og marinerede bær

April

Forret
Kold laksefarseret dampet fiskerulle med marinerede rejer ledsagaet af dressing og flutes
Hovedret
Mør rosa ungkvægsteg med gulreods sauté med timian, sukkerærter, forårs salat, kartoffelbåde og sauce Choron
Dessert
Chokoladekage med marinerede bær ledsaget af hjemmelavet is

Maj

Forret
Kold marineret kylling filet med bacon og ananas anrettet på sprød salat ledsaget af flutes og dressing
Hovedret
Urte/svampe farseret svinemørbrad med forårets friske grøntsager, frisk salat, nye kartofler og svampesauce
Dessert
Frisk frugttærte ledsaget af hjemmelavet is

Juni

Forret
Graved laks toppet med vårløg ledsaget af flutes og dressing
Hovedret
Rosa oksetyndsteg med forårets grøntsager, nye kartofler og sauce Bordelaise
Dessert
Jordbærtærte med creme

Juli

Forret
Havets frugtsalat ledsaget af flutes
Hovedret
Prochetta med frisk sommersalat, dagens grøntsag, Hasselbalch kartofler og sauce
Dessert
Hjemmebagt kirsebærkage ledsaget af hjemmelavet is

August

Forret
Røget spegeskinke anrettet med melon ledsaget af flutes og dressing
Hovedret
Stegt kylling med hvide kartofler og persillesovs ledsaget af mormorsalat
Dessert
Frisk frugtsalat ledsaget af råcreme

September

Forret
To slags røget fisk anrettet med marinerede rejer ledsaget af flutes og dressing
Hovedret
Gammeldags oksesteg med glacerede løg, bønner, gulerødder, ½ tomat med peberodssaalat, asier, solbærsyltetøj, hvide kartofler og sauce
Dessert
Hejemmebagt pærestærte ledsaget af hjemmelavet is

Oktober

Forret
Legeret fiskesuppe med fyld (leveres i gryde) ledsaget af flutes
Hovedret
Kalvesteg stegt som vildt med rødvinspærer, Waldorff salat, tyttebær, friske ærter, ristede kartofler og sauce
Dessert
Bagt æblekage ledsaget af flødeskum

November

Forret
Legeret fiskesuppe (leveres i gryde) med stegt fiskebolle ledsaget af flutes
Hovedret
Rødvins marineret dyrekølle med glaserede pærer, ristede svampe, grøntsagssauté med blegselleri, bagt mos med krydderurter og sauce
Dessert
Syltede frugter ledsaget af hjemmelavet is

December

Forret
Stjerneskud
Hovedret
Flæskesteg med rødkål, asier, brune og hvide kartofler samt sauce
Dessert
Citronfromage (leveres i skål)