Frit valg ved sammensætning: 2 retter 225,- kr. (i Bangs Have: 275,-) eller 3 retter 265,- retter (i Bangs Have: 315,-)
- Forretter
-
Let legeret fiskesuppe med grillet kammusling og friske grønne asparges, hertil flutes
2 slags røget fisk anrettet på frissé salat med spinatrøræg og balsamico marineret løg ledsaget af flutes og dressing
Lakseroulade på sprød frisk salat og farseret fiskerulle samt chili marineret tigerreje ledsaget af flutes og dressing
På frisk salat serveres 3 slags kylling med passende tilbehør ledsaget af flutes
Italiensk tapas tallerken med pølser, skinke, paté og garniture
Mousse af varm røget laks anrettet med salat af gulerod og friske spirer samt agurk ledsaget af flutes og dressing
Traditionel rejecocktail ledsaget af flutes og dressing
- Hovedretter
-
Fyldt kalkunbryst med grøntsags sauté, gratineret flødekartofler, bagte løg med krydderurter samt frisk salat
Prochetta med spinat fyldte tomater, varm pasta med tomat concassé, grøntsagstærte, 2 grove salater og Hasselbalch kartofler
Langtids stegt kalvesteg med bacon svøbte gulerødder, blomkålsbuket, bagt selleri og pastinak med krydderurter, små smør ristede kartofler og sauce choron
Kalvesteg stegt som vildt med rødvins kogte pærer, Waldorff salat, tyttebær, friske ærter, asier, ristede kartofler & vildt sauce
Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, gulerødder, tomat med flødepeberrods salat, asier, solbærsyltetøj, hvide kartofler og sauce
- Desserter
-
Alle former for fromage
Osteanretning med frugt og kiks (tillæg på 10,- per kuvert)
Frisk frugt symfoni med lille kage og hjemmelavet is
Appelisinis med chokoladestykker serveret i skal med appelsinpurécreme og lille chokoladekage