- Buffet 1: 245,- kr. (i Bangs Have 295,-)
-
- Dampet hellefisk med asparges, dampet laks med rødløgs kompot, marinerede tigerrejer, brød og smør
- Rosa kalv, farseret svinemørbrad, 2 slags grove salater (årstidens), små smør ristede kartofler, marinerede kartofler og sauce
- Pandekager med hjemmelavet is
- Buffet 2: 260,- kr. (i Bangs Have: 310,-)
-
- Portions anrettet forret bestående af røget laks, røget hellefisk, røræg og friske asparges ledsaget af flutes og dressing
- Rosa kalv, krydret nakkefilet, lammekølle eller fyldt bacon svøbt kylling bryst, 3 slags grove salater )årstidens), bagt mos med krydderurter, små smør ristede kartofler eller flødekartofler, grøntsags sauté eller tærte, sky sauce og svampe sauce
- Hjemmebagt kage, frisk frugt og hjemmelavet is
- Buffet 3: 280,- kr. (i Bangs Have 330,-)
-
- Varm røget laks med friske asparges, røget dyrekølle med spinat røræg, kold pasta med marinerede tigerrejer, brød og smør
- Helstegt oksehøjreb (på ben), bacon svøbte gulerødder, bagt pastinak, kryderurte vendt persillerod, 2 slags salat (årstidens), 2 slags dressing, Hasselbalch kartofler og sauce Bordelaise
- Chokoladebrownie, frisk frugt salat med friske bær og hjemmelavet is med chokoladefrys