Call 023 7526 8539 or Make Online ReservationMAKE RESERVATION NOW

Festpakke

Pakke 1 består af

Husets velkomst,

3 retters menu eller buffet,

husets vine, øl og vand ad libitum under spisningen,

kaffe og kranskage

Pris per kuvert: 750,- kr.

Forbrug efter kaffen posteres efter forbrug til listpriser.

Pakke 2  består af

Mousserende velkomst,

3 retters menu eller buffet,

husets vine, øl og vand ad libitum under hele arrangementet,

kaffe og kransekage samt en cognac eller likør,

natmad.

Pris per kuvert: 850,- kr.

Pakke 3 – Bryllupspakken – består af

Cava eller Cremant til velkomst,

4 retter menu ( forret portions anrettet, hovedret første gang portions anrettet og anden gang fra fad, mellemret portions anrettet, dessert portions anrettet),

matchende vine, øl og vand ad libitum under hele arrangementet,

kaffe og kransekage samt to cognac eller likør,

fri bar med husets spiritus,

natmad.

Pris per kuvert: 1200,- kr.

Har De andre ønsker eller ønsker udover, er De velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi har ingen tidsbegrænsning på vores selskaber.

Hvad med lidt inspiration til sammensætning af menu?

Herunder ses menuforslag for sommer og vinter

Forretter

  • Let legeret fiskesuppe med bid af stegt fisk, pyntet med dildskum og ledsaget af flutes
  • Graniteret hummerhaler anrettet på spinatpasta
  • Super lækker fiskecocktail i portionsskåle ledsaget af flutes og hytteostcreme med dild
  • Fisketallerken med tre slags frisk fisk ledsaget af frisk brød og dressing
  • Røget fiskesymfoni: røget laks med peberrod-tyttebær-creme og røget hellefisk ed pesto-reje-creme ledsaget af flutes
  • Tapastallerken – 4 italienske specialiteter serveres med passende garniture
  • Varm lakse farseret fiskerulle anrettet med petit filet af sandart, grillet kammusling og indbagt reje ledsaget af flutes og dressing

Hovedretter

  • Rosa kalvesteg med bid af sprængt spidsbryst anrettet med broccoli, svampefyldt kartoffeltop og toppet med sprødstegt gulerods chiffonade ledsaget af porre creme
  • Kalvesteg anrettet med kål med bid, ovnbagte rodfrugter, rødbede tartar og bacon svøbt kartoffelterrin ledsaget af tomatsalat og kalvesky med svampe
  • Rosa oksehøjreb anrettet med indbagt broccoli, grillet tomat, gulerodsstave vendt i krydderurter og glaseret rosenkål, ledsaget af pommes Risole og sauce Bordelaise
  • Indbagt oksemørbrad med spinat, farseret tomat, squash roulade med rodfrugtpuré, grillet portobello og bagt kartoffeltop ledsaget af ca. Bearnaise med feta og sc. Bordelaise

Desserter

  • 3 slags mousse anrettet med frugtpuré
  • Chokolademousse anrettet med cognac marinerede bær
  • Mørdejindbagt æbletærte serveret med marinerede brombær og hjemmelavet is
  • Ostetallerken: 3 gode oste anrettet med solbær syltetøj, løgkompot, druer og blegselleri, ledsaget af hjemmebagt knækbrød
  • Chokoladefondant anrettet med marineret bær ledsaget af hjemmelavet is

Forretter

  •    Vildtpostej på bund af bær puré med Bangs Haves æble/peber chutney
       Kold urte dampet hellefisk garneret med 3 farver gulerødder marineret i sennep creme, grøn løg top og friske spirer
       Røget laks anrettet på sprød salat med bær salat
       Svampesuppe med jomfruhummer soufflé bolle og brombær
       Gulerodspurésuppe med et pift af ingefær og grønne spirer

    *(Alle forretter ledsages af hjemmebagt brød)

Hovedretter

  Helstegt skinkestegtanrettet med svampetærte med et gran hvidløg og bagte rodfrugter med friske krydderurter ledsaget af bagt gulerods/kartoffel puré med hakket stegt bacon, sauce og oste gratineret tomat/løg salat
  Vildand med en bid af fasan anrettet med selleri/svampe terrin, rødvinskogt pære med kanel og glaserede rødbeder ledsaget af knuste smør-ristede kartofler med yoghurt creme
  Rosa dyrefilet anrettet på sauté af skovens svampe med glaserede gulerødder, sukkerærter og kartoffelbid ledsaget af Bangs Haves æble/peber chutney og vildt sky med friske timian (tillæg på 30,- kr. per kurvert)
  Langtidsstegt rosa kalv med bid af sprængt spidsbryst anrettet med bacon svøbt gulerod, ristet svampe med grøn drys, broccolibuket og bagte selleri stave ledsaget af smør ristede kartofler og sauce choron
  Helstegt oksehøjreb med farseret tomat, sprød gulerod siffonade, bønne sauté med løg og bacon, blomkål Orly og kartoffelpuré i skal ledsaget af sauce Bordelaise og sauce Bearnaise

Desserter

   Lun æbletærte med brombær puré ledsaget af hjemmelavet is
   Isbombe serveret med efterårets bær og chokoladekage
   Ostetallerken: 3 gode oste anrettet med solbær syltetøj, løgkompot, druer og blegselleri, ledsaget af hjemmebagt knækbrød
   Chokolademousse anrettet med cognac marinerede bær


*(Dette skal blot ses som inspiration til menusammensætning, der kan kombineres som man ønsker –
Alle kombinationer af retter sker efter aftale)