Call 023 7526 8539 or Make Online ReservationMAKE RESERVATION NOW

Menukort

Forretter

Grillet kammusling på leje af friske urter, garneret medpikant fiskesauce, ledsaget af flutes

90,- kr.

Lille Tapas-tallerken med røget fisk, marineret kylling og rejer samt sød chilisauce og flutes

85,- kr.

Rejesymfoni: Pesto-marinerede rejer, hvidløgsmarinerede rejer og lune indbagte rejer, ledsaget af citrus-tomat gratineret flutes

100,- kr.

Super mør røget oksetyndsteg serveres med rødløg-fennikel-kompot, lun bagt spinat budding og flutes

90,- kr.

Hovedretter

Husets hjemmelavede Burger med okse og bacon fyld, serveres med hjemmelavede kartoffelbåde

125,- kr.

Kalve steak anrettet med svampesauté, bacon svøbt gulerod og sukkerærter, ledsaget af kartoffelrede med mos og Gorgonzolasauce

225,- kr.

Øl braiserede svinekæber med honning glaserede rødbeder og gulerødder, ledsaget af grov mos

190,- kr.

Oksesteak med timian vendte gulerødder, bagte løg og broccolibuket, ledsaget af dagens kartoffel og sc. Bordelaise

225,- kr.

Grillet kylling bryst serveret med tomat-squash-sauté, ristede svampe og friske spirer, ledsaget af persillekartofler og sauce

180,- kr.

Dagens friske fisk

Desserter

Æble-pære kompot smagt til med kanel og ingefær anrettet på hjemmelavet is, toppet med friske bær

80,- kr.

Dagens hjemmebagte kage anrettet med frisk frugt og hjemmelavet is tilsmagt med rom

80,- kr.

Lille osteanretning med marinerede valnødder og druer, ledsaget af flutes

90,- kr.

Spørg tjener for børneret eller vegansk ret.