Call 023 7526 8539 or Make Online ReservationMAKE RESERVATION NOW

Menukort

Forretter

Grillet kammusling på leje af friske urter, garneret medpikant fiskesauce, ledsaget af flutes

85,- kr.

Lille Tapas-tallerken med røget fisk, marineret kylling og rejer samt sød chilisauce og flutes

80,- kr.

Rejesymfoni: Pesto-marinerede rejer, hvidløgsmarinerede rejer og lune indbagte rejer, ledsaget af citrus-tomat, gratineret flutes

85,- kr.

Hovedretter

Husets hjemmelavede Burger med okse og bacon fyld, serveres med hjemmelavede kartoffelbåde

125,- kr.

Kalve steak anrettet med svampesauté, bacon svøbt gulerod og sukkerærter, ledsaget af kartoffelrede med mos og Gorgonzolasauce

205,- kr.

Øl braiserede svinekæber med honning glaserede rødbeder og gulerødder, ledsaget af grov mos

180,- kr.

Oksesteak med havens efterårsurter og saltet æblekompot, ledsaget af dagens kartoffel og æble-peberrods-skum-sauce

210,- kr.

Desserter

Æble-pære kompot smagt til med kanel og ingefær anrettet på hjemmelavet is, toppet med friske bær

80,- kr.

Dagens hjemmebagte kage anrettet med frisk frugt og hjemmelavet is tilsmagt med rom

80,- kr.

Lille osteanretning med marinerede valnødder og druer, ledsaget af flutes

90,- kr.

Spørg tjener for børneret eller vegansk ret.