Arrangementet indeholder: Buffet, vin, øl/vand ad libitum og snaps på bordene under spisningen.
Fri bar starter kl. 21.00 (Rom/cola, Gin/tonic, Gammelhave, Gin Hass). Samt Musik/DJ.
MENUEN
Marineret sild – karrysalat
Kryddermarineret sild – løg – kapers
Stegte sild i æbleeddike – syltede rødløg
Æg og rejer – hjemmelavet mayo
Røget laks – Æggestand
Panko paneret fiskefilet – hjemmelavet remo – citron
Æbleflæsk – timian
Flæskesteg – hjemmelavet rødkål
Glaseret skinke – grønlangkål – brunkartofler
Lun leverpostej – bacon – sauteret svampe
Confiteret and – cremet kål – syltede svampe
Brød -smør- fedt
2 forskellige oste – garniture
Ris a lá mande – kirsebærsauce
Natmad – hotdogs serveres kl. 01.00