AFTEN

Aftenmenu med et friskt pust – Tor. til lør. fra kl. 17:30 – 23:00 (køkkenet lukker kl. 21:00)

Forretter

Saltet tatar af okse- Karljohanmayo – chips

125,-

Røget makrel – Kartoffel – syltede svampe – purløg

130,-

Jomfruhummer bisque – jomfruhummerhaler – fennikel – urter

135,-

Hovedretter

Hellefisk – blomkål – capers – varm kartoffelsalat – hønsefumé

230,-

Coq au vin blanc – gulerødder – svampe – kartoffelkompot

210,-

Chateaubriand – confitered tomat – majs francaise 

pommes frites m/ Karljohansalt  – sauce bearnaise

(min 2 cuverter)

295,- 

Desserter

Garteau Marcel – Kirsebæris

115,-

Mazarin – bær – hvid chokolademayo – granité – vaniljeis

110,-

Havens Rødgrød

95,-

 

 

Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker

 kan imødekommes ved henvendelse til personalet

 

Restaurant Bangs Have,

Bangshavevej 23, 4930 Maribo

Tlf.: 54 78 19 11

E-mail: bangshave@bangshave.dk

Åbningstider

Tor-Lør. kl. 17:30-22:00

Søn. kl. 11:30-14:00

Smiley Rapport