AFTEN September menu – Tor., Fre. og lør. fra kl. 17:30 – 23:00 (køkkenet lukker kl. 21:00) Menuen ForretterHummerbisque- kammusling – urter – brød og smørHovedretterRødspætte – små dildkartofler – syltede rødbeder – persillesauceKalvemørbrad – majs fraiche -smørstegt spidskål – tomat – små stegte kartofler – timianskyDesserterEton mess med blommer Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation ForretterHummerbisque- kammusling – urter – brød og smørHovedretterRødspætte – små dildkartofler – syltede rødbeder – persillesauceKalvemørbrad – majs fraiche -smørstegt spidskål – tomat –små stegte kartofler – timianskyDesserterEton mess med blommer Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation Priser 2 retter 355 kr. pr. pers3 retter 435 kr. pr. pers Restaurant Bangs Have,Bangshavevej 23, 4930 MariboTlf.: 54 78 19 11E-mail: bangshave@bangshave.dk ÅbningstiderTor.-Lør. kl. 17:30-22:00Smiley Rapport