AFTEN

September menu med et friskt pust – Denne menu serveres allerede fra d. 27/07
Tor., Fre. og lør. fra kl. 17:30 – 23:00 (køkkenet lukker kl. 21:00)

Menuen

Forretter

Tatar – persillemayo – rugbrødsknas – parmesan

 

Jomfruhummersuppe – skorzonerrødder – purløg

 

Hovedretter

Stegt pighvar – syltede løg – ristede kaiserhatte – svampeskum

 

Kalvemørbrad – urter – stegt blomkål – brunet smør – hasselnødder – wellington kartoffel – sellericremè med trøffel- rødbedesky

 

Dessert

Bagte blommer – vaniljeis – skyr fromage – oreos

Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation

Forretter

Tatar – persillemayo – rugbrødsknas – parmesan



Jomfruhummersuppe – skorzonerrødder – purløg

 

Hovedretter

Stegt pighvar – syltede løg – ristede kaiserhatte – svampeskum

 

Kalvemørbrad – urter – stegt blomkål – brunet smør –

hasselnødder – wellington kartoffel – sellericremè med

trøffel- rødbedesky

 

Dessert

Bagte blommer – vaniljeis – skyr fromage – oreos

 

Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation

Priser

2 retter 345 kr. pr. pers

3 retter 395 kr. pr. pers

Restaurant Bangs Have,

Bangshavevej 23, 4930 Maribo

Tlf.: 54 78 19 11

E-mail: bangshave@bangshave.dk

Åbningstider

Tor.-Lør. kl. 17:30-22:00

Søn. kl. 11:30-14:00

Smiley Rapport