AFTEN
September menu med et friskt pust – Denne menu serveres allerede fra d. 27/07
Tor., Fre. og lør. fra kl. 17:30 – 23:00 (køkkenet lukker kl. 21:00)
Menuen
Forretter
Tatar – persillemayo – rugbrødsknas – parmesan
Jomfruhummersuppe – skorzonerrødder – purløg
Hovedretter
Stegt pighvar – syltede løg – ristede kaiserhatte – svampeskum
Kalvemørbrad – urter – stegt blomkål – brunet smør – hasselnødder – wellington kartoffel – sellericremè med trøffel- rødbedesky
Dessert
Bagte blommer – vaniljeis – skyr fromage – oreos
Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation
Forretter
Tatar – persillemayo – rugbrødsknas – parmesan
Jomfruhummersuppe – skorzonerrødder – purløg
Hovedretter
Stegt pighvar – syltede løg – ristede kaiserhatte – svampeskum
Kalvemørbrad – urter – stegt blomkål – brunet smør –
hasselnødder – wellington kartoffel – sellericremè med
trøffel- rødbedesky
Dessert
Bagte blommer – vaniljeis – skyr fromage – oreos
Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation
Priser
2 retter 345 kr. pr. pers
3 retter 395 kr. pr. pers













