AFTEN
Augustmenu – Tor., Fre. og lør. fra kl. 17:30 – 23:00 (køkkenet lukker kl. 21:00)
Menuen
Forretter
Burrata – bagte tomater – parmaskinke – oliven
Hovedretter
Fyldt rødspætte – håndpillede rejer – grønne asparges – dild kartofler – hummersauce
Kalvemørbrad – majs fraiche -smørstegt spidskål – tomat – små stegte kartofler – timiansky
Desserter
Cannoli – hindbær ganache – fersken – hjemmelavet italiensk is
Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation
Forretter
Burrata – bagte tomater – parmaskinke – oliven
Hovedretter
Fyldt rødspætte – håndpillede rejer – grønne asparges –
dild kartofler – hummersauce
Kalvemørbrad – majs fraiche -smørstegt spidskål – tomat –
små stegte kartofler – timiansky
Desserter
Cannoli – hindbær ganache – fersken –
hjemmelavet italiensk is
Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation
Priser
2 retter 355 kr. pr. pers
3 retter 435 kr. pr. pers