AFTEN Marts menu – Tor., Fre. og lør. fra kl. 17:30 – 23:00 (køkkenet lukker kl. 21:00) Menuen Forret Hummer bisque – krebs – brændt citron Hovedret Helstegt Rødspætte – friterede kapers – brunet smør Eller Oksemørbrad – blomkål Diable – broccolini – Karl Johan bearnaise Dessert Lakrids -citron – hvidchokolade – yoghurt – hyldeblomst Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation ForretHummer bisque – krebs – brændt citronHovedretHelstegt Rødspætte – friterede kapers – brunet smørEllerTornados blomkål Diable – broccolini – Karljohan bearnaiseDessertLakrids-citron – hvidchokolade – hyldeblomst – yoghurt Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation Priser 2 retter 355 kr. pr. pers3 retter 415 kr. pr. pers Restaurant Bangs Have,Bangshavevej 23, 4930 MariboTlf.: 54 78 19 11E-mail: bangshave@bangshave.dk ÅbningstiderTor.-Lør. kl. 17:30-22:00Smiley Rapport