AFTEN

Junimenu  – Tor., Fre. og lør. fra kl. 17:30 – 23:00 (køkkenet lukker kl. 21:00)

Menuen

Forretter

Bisque på hvide asparges – ristede kammuslinger – urter

 

Koldrøget færøsk laks – rygeostecreme – sprød salat – urter

 

Hovedretter

Stegt rødfisk – ærte bygotto – brændt citron – urter

 

Ribeye steak – ærter fraiche – salt bagte skalotteløg – knuste nye kartofler med citron og smør – timiansky

 

Desserter

Koldskål cheesecake – sprøde kammerjunkere – citron – hjemmelavet jordbæris

 

Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation

Forretter

Bisque på hvide asparges – ristede kammuslinger – urter

 

Koldrøget færøsk laks – rygeostecreme – sprød salat – urter

 

Hovedretter

Stegt rødfisk – ærte bygotto – brændt citron – urter

 

Ribeye steak – ærter fraiche – salt bagte skalotteløg –

knuste nye kartofler med citron og smør – timiansky

 

Desserter 

Koldskål cheesecake – sprøde kammerjunkere – citron –

hjemmelavet jordbæris

 

Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation

Priser

2 retter 355 kr. pr. pers

3 retter 415 kr. pr. pers

Restaurant Bangs Have,

Bangshavevej 23, 4930 Maribo

Tlf.: 54 78 19 11

E-mail: bangshave@bangshave.dk

Åbningstider

Tor.-Lør. kl. 17:30-22:00

Smiley Rapport

Der vil være sommerferielukket i uge 28, 29 og 30

X