UD AF HUSET
Bestilles gennem bangshave@bangshave.dk eller pĂĄ Tlf. 54 78 19 11
UD AF HUSET
Bestilles gennem bangshave@bangshave.dk
eller pĂĄ Tlf. 54 78 19 11
UD AF HUSET
Bestilles gennem bangshave@bangshave.dk
eller pĂĄ Tlf. 54 78 19 11
Forretter
Rejecocktail – Dressing, brød & smør
95 kr.
Klassisk Carpaccio – Balsamico glace, rucola, parmesanost, brød & smør
105 kr.
Tarteletter med høns i asparges – (3 stk. pr kuvert)
85 kr.
Tunmousse – Dressing, rejer, citron, brød & smør
85 kr.
Rejecocktail – Dressing, brød & smør
95 kr.
Klassisk Carpaccio – Balsamico glace, rucola, parmesanost, brød
& smør
105 kr.
Tarteletter med høns i asparges – (3 stk. pr kuvert)
85 kr.
Tunmousse – Dressing, rejer, citron, brød & smør
85 kr.
Hovedretter
Kalv stegt vildt – Waldorff salat, halve æbler m/ ribsgelĂ©, haricoverts, pommes rissollĂ©es & vildtsauce
185 kr.
Gl. Oksesteg – Glaseret perleløg, tyttebær, surt, ĂĄrstiden grønt, pommes anglaise & skysauce
185 kr.
Kalvefilet – SautĂ© af ærter, løg & bacon, pommes anna & sky sauce eller sauce bearnaise
225 kr.Â
Kalv stegt vildt – Waldorff salat, halve æbler m/ ribsgelĂ©,
haricoverts, pommes rissollées & vildtsauce
195 kr.
Gl. Oksesteg – Glaseret perleløg, tyttebær, surt, ĂĄrstidens
grønt, pommes anglaise & skysauce
195 kr.
Kalvefilet – SautĂ© af ærter, løg & bacon, pommes anna
& sky sauce eller sauce bearnaise
210 kr.Â
Desserter
Gl. æblekage
65 kr.
Citronfromage – Flødeskum & pynt
65 kr.
Ă…rstidens trifli
65 Kr.
2 slags oste – Knækbrød & ostegarniture  Â
85 kr.
Panna cotta – Sæsonens frugt sauce Â
65 kr.
Natmad
Aspargessuppe
75 kr.
Frikadeller & kartoffelsalat
85kr.
Biksemad med bearnaise
95kr.
PĂĄlægsfad – Rullepølse, spegepølse, leverpostej, saltkød
155 kr.
Frokost
Frokost tallerken – Hvide sild, hønsesalat, roastbeef, mørbradbøf m/ bløde løg, brie, brød & smør
175kr.Â
Frokost tallerken – Hvide sild, hønsesalat, roastbeef,
mørbradbøf m/ bløde løg, brie, brød & smør
175kr.
Â
Buffet til minimum 20 pers.
Helstegt svinekølle
Helstegt kalvefilet
Flødekartofler
SmĂĄ stegte kartofler
Kalvesky eller sauce bearnaise
Bagte gulerødder med parmesan
Cæsarsalat med bacon
SpidskĂĄlssalat med feta
BlomkĂĄlstzatziki
Broccolisalat
Alm. mixsalat
Focacciabrød – smør
325,- pr. pers.
Tapas ud af huset
(Skal forudbestilles dagen før)
Parmaskinke
3 slags italiensk pølse
Hjemmelavet svine rillette
Forskellige oliven
Frisk buratta med balsamico glace
Pebber baals med friskostÂ
Grubbe lageret vesterhavsost
Manchego DOP ost
Syltede grønne tomater
Grillet aubergine
Pesto med basilikum og hvidløg
Tomat pesto
Hummus
Hjemmebagt ristet rugbrød –
knækbrød – focaccia brød
225 kr.- pr. pers.
Lille jul
Marineret sild – karrysalat
Æg og tomat – hjemmelavet mayo
Paneret fiskefilet – hjemmelavet remo –
citron
Tarteletter m/ høns i asparges
eller Ribbensteg – hjemmelavet rødkål
Ris a lá mande – kirsebærsauce
Brød -smør- fedt
235,- pr. pers.
Stor jul
Marineret sild – karrysalat
Stegte sild i æbleeddike – syltede rødløg
Æg og tomat – hjemmelavet mayo
Paneret fiskefilet – hjemmelavet remo –
citron
Tarteletter m/ høns i asparges
Ribbesteg – hjemmelavet rødkål
Lun leverpostej – bacon –
sauteret svampe
Ris a lá mande – kirsebærsauce
Brød -smør- fedt
295,- pr. pers.
Â
Â
Skal afhentes i Restaurant Bangs Have
Â