UD AF HUSET

Bestilles gennem bangshave@bangshave.dk eller på Tlf. 54 78 19 11

UD AF HUSET

Bestilles gennem bangshave@bangshave.dk

eller på Tlf. 54 78 19 11

UD AF HUSET

Bestilles gennem bangshave@bangshave.dk

eller på Tlf. 54 78 19 11

Forretter

Rejecocktail – Dressing, brød & smør

95 kr.

Klassisk Carpaccio – Balsamico glace, rucola, parmesanost, brød & smør

105 kr.

Tarteletter med høns i asparges – (3 stk. pr kuvert)

85 kr.

Tunmousse – Dressing, rejer, citron, brød & smør

85 kr.

Rejecocktail – Dressing, brød & smør

95 kr.

Klassisk Carpaccio – Balsamico glace, rucola, parmesanost, brød

 & smør

105 kr.

Tarteletter med høns i asparges – (3 stk. pr kuvert)

85 kr.

Tunmousse – Dressing, rejer, citron, brød & smør

85 kr.

Hovedretter

Kalv stegt vildt – Waldorff salat, halve æbler m/ ribsgelé, haricoverts, pommes rissollées & vildtsauce

185 kr.

Gl. Oksesteg – Glaseret perleløg, tyttebær, surt, årstiden grønt, pommes anglaise & skysauce

185 kr.

Kalvefilet – Sauté af ærter, løg & bacon, pommes anna & sky sauce eller sauce bearnaise

225 kr. 

Kalv stegt vildt – Waldorff salat, halve æbler m/ ribsgelé,

haricoverts, pommes rissollées & vildtsauce

195 kr.

Gl. Oksesteg – Glaseret perleløg, tyttebær, surt, årstidens

grønt, pommes anglaise & skysauce

195 kr.

Kalvefilet – Sauté af ærter, løg & bacon, pommes anna

& sky sauce eller sauce bearnaise

210 kr. 

Desserter

Gl. æblekage

65 kr.

Citronfromage – Flødeskum & pynt

65 kr.

Årstidens trifli

65 Kr.

2 slags oste – Knækbrød & ostegarniture   

85 kr.

Panna cotta – Sæsonens frugt sauce  

65 kr.

Natmad

Aspargessuppe

75 kr.

Frikadeller & kartoffelsalat

85kr.

Biksemad med bearnaise

95kr.

Pålægsfad – Rullepølse, spegepølse, leverpostej, saltkød

155 kr.

Frokost

Frokost tallerken – Hvide sild, hønsesalat, roastbeef, mørbradbøf m/ bløde løg, brie, brød & smør

175kr. 

Frokost tallerken – Hvide sild, hønsesalat, roastbeef,

mørbradbøf m/ bløde løg, brie, brød & smør

175kr.

 

Buffet til minimum 20 pers.

Helstegt svinekølle

Helstegt kalvefilet

 

Flødekartofler

Små stegte kartofler

Kalvesky eller sauce bearnaise

 

Bagte gulerødder med parmesan

Cæsarsalat med bacon

Spidskålssalat med feta

Blomkålstzatziki

Broccolisalat

Alm. mixsalat

 

Focacciabrød – smør

 

325,- pr. pers.

Tapas ud af huset

(Skal forudbestilles dagen før)

Parmaskinke

3 slags italiensk pølse

Hjemmelavet svine rillette

Forskellige oliven

Frisk buratta med balsamico glace

Pebber baals med friskost 

Grubbe lageret vesterhavsost

Manchego DOP ost

Syltede grønne tomater

Grillet aubergine

Pesto med basilikum og hvidløg

Tomat pesto

Hummus

Hjemmebagt ristet rugbrød – knækbrød – focaccia brød

 

185 kr.- pr. pers.

Restaurant Bangs Have,

Bangshavevej 23, 4930 Maribo

Tlf.: 54 78 19 11

E-mail: bangshave@bangshave.dk

Åbningstider

Tor.-Lør. kl. 17:30-22:00

Smiley Rapport

Der vil være sommerferielukket i uge 28, 29 og 30

X