AFTEN
Aprilmenu – Tor., Fre. og lør. fra kl. 17:30 – 23:00 (køkkenet lukker kl. 21:00)
Menuen
Forretter
Hummer bisque – krebs – smørdampede urter
Saltet tatar – ramsløgsmayo – sprød kylling – ristet hjemmebagt rugbrød
Islandsk stenbiderrogn – blød og sprød kartoffel
Hovedretter
Kyllinge ballotine – vanilje/peber syltede gulerødder – smør dampede grønne asparges – grillet forårsløg – cremet perlebyg – sauce supremè
Kulmule i sprød krumme – vanilje/peber syltede gulerødder – smør dampede grønne asparges – grillet forårsløg – cremet perlebyg
Oksetournedos – vanilje/peber syltede gulerødder – smør dampede grønne asparges – grillet forårsløg – Pommes frites – sauce mystery
Desserter
Garteau Marcel – frugt – hjemmelavet italiensk is
Crème brûlèe – hjemmelavet italiensk is
Tiramisu med kaffesirup – hjemmelavet italiensk is
Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation
Forretter
Hummer bisque – krebs – smørdampede urter
Saltet tatar – ramsløgsmayo – sprød kylling – ristet
hjemmebagt rugbrød
Islandsk stenbiderrogn – blød og sprød kartoffel
Hovedretter
Kyllinge ballotine – vanilje/peber syltede gulerødder –
smør dampede grønne asparges – grillet forårsløg –
cremet perlebyg – sauce supremè
Kulmule i sprød krumme – vanilje/peber syltede
gulerødder – smør dampede grønne asparges – grillet
forårsløg – cremet perlebyg
Oksetournedos – vanilje/peber syltede gulerødder – smør
dampede grønne asparges – grillet forårsløg –
Pommes frites – sauce mystery
Desserter
Garteau Marcel – frugt – hjemmelavet italiensk is
Crème brûlèe – hjemmelavet italiensk is
Tiramisu med kaffesirup – hjemmelavet italiensk is
Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation
Priser
2 retter 355 kr. pr. pers
3 retter 415 kr. pr. pers